Skip to main content

FRAGTFIRMA DER LEVERER VARER TIL ITALIEN OG ØSTRIG

Leder du efter et fragtfirma, der kan stå for transport af dine varer? Så er du kommet til det rette sted. Hos Svane Spedition A/S finder du et speditionsfirma beliggende i Taastrup. Vi er specialiserede inden for godstransport og fragt af varer fra hele landet, og vi kører primært til Italien og Østrig.

Vi kan køre med alle varer, herunder også stykgods, med undtagelse af levende dyr og frostvarer. Vi kører både for private, erhverv og andre speditionsfirmaer, der ikke selv kører til Italien eller Østrig.

Derfor skal du vælge vores speditionsfirma

Der er flere gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge vores speditionsfirma, hvis du har brug for transport af gods til Italien eller Østrig. Vi har specialiseret os i lige netop disse transportruter, og vi kan derfor tilbyde en transport, der lever op til dine ønsker, og som overholder alle vores indgåede aftaler.

Vi er desuden et fleksibelt transportfirma, der lægger stor vægt på at tilbyde kunderne en personlig betjening.

Mulighed for ekspresfragt af dine varer

Vi har et stort netværk af speditionssamarbejdspartnere, som betyder, at vi kan tilbyde ekspresfragt. Det indebærer, at vi kan levere de pågældende varer inden for 48 timer.

Kontakt vores fragtfirma for en professionel transportservice

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du leder efter en dygtig og erfaren fragtmand, der kan sikre dig en professionel transportservice til for eksempel Italien eller Østrig.

Vi skal som udgangspunkt blot have besked senest kl. 12 dagen før den ønskede afhentning.

Har du faste fragtopgaver til Østrig eller Italien, og kunne du tænke dig at indgå en fast aftale med os? Så er der naturligvis også gode muligheder for det. Vi kan for eksempel indgå en aftale omkring faste afhentningsdage og afhentningstidspunkter, hvis du ønsker det.

Ønsker du at høre om vores priser på transport, hører vi også gerne fra dig. Vi tilbyder konkurrencedygtige fragtpriser, og derudover tilbyder vi også ekspresfragt, hvis du har brug for det, til en billig pris. Kontakt os på telefon 56 63 19 20.