Skip to main content

INTERNATIONAL GODSTRANSPORT: TRANSPORT TIL ØSTRIG OG ITALIEN TILBYDES

Svane Spedition A/S er et mindre fragtfirma i Taastrup, som har specialiseret sig i international godstransport – nærmere betegnet transport til Italien og Østrig fra Danmark. Vi varetager transportopgaver for andre speditører i hele landet. Vi varetager også gerne din transport til Østrig eller Italien.

Hvad indebærer international godstransport hos os?

Vi tilbyder flytning og transport af stort set alle former for gods. Om det er let gods, tungt gods, stykgods eller farligt gods, så sørger vi for, at det bliver fragtet sikkert frem efter alle kunstens regler. Vi kører herudover med pallegods, pakker, kurer og mere til.

Vi tilbyder selvfølgelig også full-load godstransport. Vi fylder hele bilen med dine varer og leverer direkte til din kunde. Vi afhenter godset i din virksomhed på aftalt tidspunkt og leverer til din kundes adresse på aftalt tidspunkt.

Godstransport med lastbil i hele Europa

Vi tilbyder international godstransport i Europa. Godstransport med lastbil er stadig en meget populær og billig fragtløsning. Herudover er det en hurtig og meget fleksibel løsning.

Vi er et firma med mange års erfaring inden for international godstransport, og vi er særligt specialiseret i transport til Italien og Østrig. Vi tilbyder transport af næsten alt slags gods. Vi har erfarne chauffører til vores ruter, hvilket sikrer en god og sikker godstransport, hvor transittider og deadlines overholdes.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger

Vores kunder er forskellige, og de har aldrig de samme behov. Vi gør derfor en indsats hver gang for at sammensætte skræddersyede løsninger inden for godstransport, som passer til den enkelte kundes unikke behov.

Vi afhenter godset, hvor du ønsker det. Om det skal afhentes i din egen virksomhed, på et fremmed lager, eller om du ønsker at levere det på vores adresse i Taastrup, så sørger vi for at tilpasse og skræddersy efter dine ønsker.

Med vores skræddersyede fragtløsninger er det muligt at aftale faste afhentningsdage, tidspunkter og steder i hele landet.

Vi tilbyder kortvarig oplagring i vores eget lager. På den måde kan vi have dit gods liggende klar til at blive fragtet, så snart vi har en bil klar til at varetage din godstransport.

Ekspresfragt i forbindelse med transport til Italien eller Østrig

Hos Svane Spedition A/S har vi et bredt netværk af samarbejdspartnere, som gør os i stand til at tilbyde vores kunder ekspresfragt. Vi kan med ekspresfragt levere gods i Europa inden for 48 timer op til 1.000 kg. Vores godstransport er derfor meget fleksibel, både på tid og på service.

Transport af farligt gods (ADR)

Vi har mange års erfaring med fragt af farligt gods. Vi har alle de lovpligtige certificeringer, tilladelser og beviser, som kræves for at køre med farligt gods. Vi tilbyder transport til Østrig, Italien og resten af Europa både for private og erhverv med fokus på erhverv. Læs mere om regler og retningslinjer her.

Tømning og omlæsning af containere

Vi arbejder bredt inden for fragt og spedition. Det indebærer også transport og flytning af containere. Vi afhenter containere på både byggepladser og hos private. I forbindelse med afhentningen sørger vi naturligvis også for at tømme containeren for indhold og levere den på det aftalte sted på den aftalte tid.

Stykgods, paller og pakker

Når du skal have fragtet en stor og tung pakke fra 20-30 kilo og op, så kan det i mange tilfælde bedre betale sig for dig at fragte det som stykgods. Alternativt kan man placere pakken på en palle. Fordelene ved stykgods er, at din pakke ikke skal forbi adskillige fragtbiler og sorteringsbånd. Jo flere skift en pakke skal igennem, jo større er risikoen for, at noget går i stykker.

Med stykgods skal din pakke typisk læsses på en lastbil og bliver derefter kørt enten til et lager eller til en anden lastbil, som fragter pakken videre til dig. Der er markant færre hænder på din pakke med stykgods og meget lavere risiko for, at indholdet går i stykker.

Det mest sikre er at fragte dine pakker på en palle. På denne måde skal ingen håndtere din pakke under turen, fordi pallen løftes med en palleløfter eller en truck.

Stykgods er primært beregnet til produkter, som håndteres bedst manuelt – uden pakkebånd. Det er eksempelvis motorcykler og stålrør. Stykgods kan både sendes enkeltvis, i mindre partier og i større partier både med normal godstransport og ekspresfragt.

Kurertransport ved mindre forsendelser

Vi står også for hurtig godstransport, hvis du står med en mindre forsendelse. Vi sidder klar, hvis en hasteopgave opstår.

Vi beregner hurtigt en pris til dig og får sendt en vogn afsted – uanset om det er en enkelt pakke eller en hel vognfuld. Vores kurerservice kører ikke kun i hele Danmark, men i hele Europa, hvor dine behov for en mindre godstransport opstår.

Service og personlige relationer

Når du er kunde hos os, er du ikke bare endnu et nummer i køen. Vi sætter pris på vores kunder samt vores relationer. Vi er altid til rådighed både på telefonen og på e-mail, hvis der skulle opstå spørgsmål eller lignende.

Vi mener, at personlig service er nøglen til et godt samarbejde mellem firma og kunde. På denne måde slipper begge parter for misforståelser, og samarbejdet forløber gnidningsfrit.

Vi ser os selv som et meget fleksibelt firma, som lever op til vores kunders forventninger. Personlige relationer er en af differentieringsfaktorerne, som gør os til noget særligt. Vi står inde for det, vi laver, og vi tager aldrig imod en opgave, som vi ved, at vi ikke kan klare.

Vi bestræber os på proaktivt at meddele vores kunder, hvis der opstår uforudsete udfordringer, som fører til eksempelvis forsinkelser – både til afhentning og levering. De fleste af vores biler er udstyret med en GPS, hvilket gør det muligt for os at følge vores chauffører.

Vi hjælper dig med at overholde myndighedernes krav

Det er vigtigt for dig og din virksomhed, at der er styr på tolddokumenterne. Både import og eksport. Vi hjælper med den rette kommunikation til myndigheder, så vi både lever op til dine såvel som myndighedernes krav.

Har du behov for transport til Østrig eller Italien? Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål angående en transportopgave, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på transport til Italien, Østrig eller en anden international godstransport.