Skip to main content

OM OS

Vi har mange års erfaring i de fleste speditionsopgaver

Svane Spedition A/S er et mindre fragtfirma, som blev stiftet af den nuværende direktør, Søren Nissen.

Svane Spedition har primært beskæftiget sig med godstransport mellem Danmark og Italien samt Danmark og Østrig.
Det er den dag i dag stadig disse markeder, som er fokusområdet for Svane Spedition.

Vores primære kundesegment er andre speditionsfirmaer, som ikke selv har transport til disse markeder men som gerne vil tilbyde sine kunder en effektiv og professionel løsning til Italien såvel som Østrig.

Svane Spedition er 100% neutral i forhold til fragtløsninger. Vi leverer gerne på kundens eget fragtbrev eller Svane Speditions fragtbrev.

Vi har 12-15 faste biler, som kører for os hvoraf størstedelen er udstyret med GPS-sporing. Herudover har vi egne trailere. Svane Spedition er i dag lokaliseret i Taastrup.

Vi råder her over 100 kvadratmeter kontor samt 700 kvadratmeter egen terminal samt rundtursvognmænd. Svane Spedition består i dag af 3 fastansatte, som sidder med hver sit ansvarsområde.

Direktør og stifter Søren Nissen har mere end 50 års erfaring i transportbranchen, hvor han primært har haft fokus på det sydeuropæiske marked.

Leif Larsen er Svane Speditions bogholder, ligeledes med mange års erfaring inden for sit felt, som sørger for at tallene stemmer.

Kunden i fokus

Hos Svane Spedition er man ikke bare et nummer i rækken. Vi sætter vores kunder i fokus. Vi forsøger altid at agere proaktivt og give vores kunder besked, hvis der skulle ske forsinkelser eller andre uforudsete udfordringer. Herudover er vi aldrig længere væk end et opkald eller en mail. Vi har korte kommandoveje og der er derfor ikke langt fra tanke til handling.

Vi er et mindre fragtfirma, som er i stand til at agere og tilbyde meget fleksible løsninger til vores kunder. Vi følger op på den enkelte kunde, og følger enhver opgave tæt – fra start til slut. Vi er professionelle og ærlige, hvilket betyder at vi hellere afviser en opgave, end vi tager imod en opgave som vi ved, at vi ikke kan håndtere.

For at sikre virksomhedens fortsatte eksistens og udvikling, er det vores mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.